Advies van een Energieambassadeur? Neem dan contact op met Charlotte Post via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel 0614535176

Wat doet een EA voor mij?

Wil je meer weten over je energielabel of energieverbruik? Over het isoleren van je woning of de aanschaf van zonnepanelen? Maak dan een afspraak met een Energieambassadeur.

Energieambassadeurs zijn geen professionals, maar ervaringsdeskundigen. Ze hebben allemaal een andere achtergrond, de een technischer dan de ander. Ze kunnen met je van gedachten wisselen over de mogelijkheden die er zijn om je huis te verduurzamen. Deze gesprekken brengen inzicht en maken je bewust van de mogelijkheden die er zijn.

201601211015101

Wie organiseert dit?

Energieambassadeurs Zeist is een initiatief van het Samenwerkingsverband Energie Zeist. Dit is een groep bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van publieke organisaties (gemeente Zeist, ODRU, NMU) die zich inzet voor de verduurzaming van Zeist.

CYcMQPVUQAAyhID

Warmtescan van je huis

Vervelende tochtstromen in huis, koude muren, hoge gasrekening? Tijd om de isolatie aan te pakken en kieren te dichten!

warmtescanfoto

Een warmtescan laat zien waar in huis de warmte weglekt. Onze energieambassadeurs zijn opgeleid om met een warmtecamera foto’s te maken die jou dit inzicht geven en na afloop ontvang je een rapport met suggesties en adviezen.

Een warmtescan wordt alleen in de wintermaanden bij een temperatuur van 5 graden Celsius of kouder uitgevoerd. Zorg dus dat je tijdig je aanvraag verstuurt.
Een bezoek duurt gemiddeld 1 uur. Na afloop krijg je een rapport inclusief de warmtefoto’s. Een warmtescan kost €25,-.

 

Even voorstellen

Als beginnend energieambassadeur in Couwenhoven ga ik in gesprek met buurtgenoten om te ontdekken welke concrete mogelijkheden er zijn om in eigen huis energie te besparen en zelf energie op te wekken. Zo kunnen we onze energierekening verlagen en bijdragen aan een duurzamer wereld, met ook aandacht voor comfort, gezondheid en veiligheid.

IMG1036

Ik zou het mooi vinden als we binnenkort met een groepje energieambassadeurs in Couwenhoven aan de slag kunnen gaan!

Doede van Dijk

Mijn EnergiePlan

Wil je aan de slag met energiebesparing, maar weet je niet waar je moet beginnen of kun je een duwtje op maat gebruiken? Vraag dan een ambassadeur bij je langs te komen om samen met jou een energiebesparingsplan samen te stellen.

Een bezoek duurt gemiddeld 1,5 uur en na afloop krijg je een uitgewerkt advies. De kosten voor dit advies bedragen € 35,-.