Flexibel reizen

hopper zeist

Ben jij een Hopper? Een Hopper gaat slim op reis. Denkt verder dan zijn eigen auto en de trein. Pakt net zo makkelijk ‘n deelauto, fiets of taxi. En werkt waar en wanneer ’t hem het beste uitkomt: thuis, onderweg of op kantoor. Wil je dit ook ontdekken? 

www.ikbenhopper.nl

Oplaadpunten elektrische auto

Afbeelding elektrische auto

Heb je of wil je een elektrische auto? Dan kun je een oplaadpunt aanvragen bij de stichting E-laad. De gemeente kan hiervoor in overleg openbare ruimte beschikbaar stellen. Schoon vervoer kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van het milieu. Daarom wil de gemeente Zeist elektrisch vervoer stimuleren.

elaad.nl

OV-fietscarrousels

fietscarrousel

Reis je met het openbaar vervoer naar Zeist en heb je een slechte aansluiting? Of is je eindbestemming moeilijk te bereiken met het OV? In Zeist kun je op drie plekken een OV-fiets huren: bij de fietscarrousel op het busstation aan het eind van de Slotlaan, bij station Driebergen-Zeist en in Den Dolder. Meer informatie vind je hier

Over elektrisch rijden

Foto van een elektrische auto

Met een elektrische auto bespaar je niet alleen brandstofkosten. Je kunt ook profiteren van belastingvoordelen en subsidies. Elektrisch rijden vermindert CO2-uitstoot, waardoor het bijdraagt aan een beter klimaat.

rvo.nl/elektrisch-rijden